آموزش نصب انواع دوربین مداربسته
همانطور که می دانید ، دوربین های مداربسته یکی از مهم ترین دستگاه های امنیتی می باشند . استفاده از دوربین مداربسته در مراکز خرید و مغازه ها اقدامی بسیار ضروری به حساب می آید . از دوربین های در اماکن مختلف برای حفاظت از اشیاء گران بها و کنترل و نظارت بر کارکنان استفاده می نمایند . دوربین های مداربسته از انواع مختلفی نیز تولید شده است که در محیط های مختلفی کاربرد دارد .
دوربین های دو منظوره :
دوربین های دو منظوره در اصل دوربین های آنالوگ می باشند . در آن دوربین ها پورت خروجی شبکه نیز تعبیه شده است . کیفیت این دوربین ها آنالوگ بوده و استفاده از آن ها به عنوان دوربین تحت شبکه و یا دوربین آنالوگ امکان پذیر می باشد . این دوربین های مداربسته اکثر در سیستم های مداربسته آنالوگ که نیاز به متصل یک یا چندین دوربین به صورت مستقیم به شبکه دارد ، کاربردی می باشد .
بیشتر بخوانید : آموزش عیب یابی جاروبرقی الکتیو
کاربرد دوربین های مداربسته :
دوربین های مداربسته از کاربرد های بسیاری برخوردار می باشند . که شامل : دوربین ضد انفجار ، دوربین ضد اکسایش ، شناسایی چهره ، حرارتی ، دوربین پلاک خوان و… که این موارد از قابلیت های ویژه دوبین های مداربسته هستند .
دوربین مداربسته آنالوگ با رزولوشن تصاویر باز :
این مدل دوربین یکی از اولین تکنولوژی به حساب می آیند . در هنگام تولید این دوربین از ابتدایی ترین قابلیت ها بهره برده اند . همچنین سیگنالهای دوربینهای آنالوگ با استفاده از کابلهای کواکسیال منتقل میشود . این دوربین های آنالوگ با رزولوشن ۷۰۰TVL با عنوان داشتن بالاترین کیفیت در بازار شناخته شده اند .
مزایای و معایب دوربین مداربسته آی پی :
دوربین مداربسته آی پی شامل دوربین های داهوا ، تیاندی ، برایتون ، نونیم و…می باشند که از مزایای و معایب مختلفی برخوردار اند . مزایای دوربین های مداربسته IP شامل : امکان فرستادن همزمان تصویر و صدا و برق در بستر شبکه ، کیفیت بالای دیجیتال ، امکان استفاده از کابل های ارتباطی ، امکان ارتباط بیسیم با امنیت و کیفیت بالا و.. و معایب دوربین های مدابسته IP شامل : گران بودن دوربین ها ، محدود بودن پهنای باند ، ظبط تصویر بدون نیاز به دستگاه DVR که یک دستگاه که تنها ارتباط شبکه ای به وجود آورده است و داده های دوربین های آی پی را ذخیره کند کافی می باشد .
بیشتر بخوانید : آموزش انواع ماشین ظرفشویی ال جی
انواع لنز دوربین مداربسته :
لنز fixed
دوربین های مداربسته fixed بر روی یک ناحیه مورد نظر تمرکز دارند و نمیتوان آن ها به صورت چرخشی تنظیم نمود ، بلکه چرخش آن ها صرفا به واسطه دست صورت میگیرد . این نوع لنزها فاصله کانونی ثابتی دارند . شیوه زوم کردن با لنز های ثابت دیجیتالی می باشد .
لنز vairofocal
یکی از انواع دوربین های مداربسته نوع لنز متغیر می باشد . در این دوربین ها فاصله کانونی میتواند تغییر کند و زوم تصویر بر روی اشیا ، با کیفیت بهتری ارائه میشود . تنها مشکل دوربینهای متغیر عدم فوکوس خودکار است . در دوربینهای مداربسته لنز متغیر باید برای تغییر فاصله کانونی ، دستی فاصله کانونی لنز را تغییر دهید .
لنز متغیر varifocal motorized
این نوع لنز ، مانند لنز متغیر بوده و فاصله کانونی آن تغییر میکند . در این لنز عبارتی به نام زوم اپتیکال که روی سوژه است ، بدون آنکه تصویر افت کند وجود دارد . زوم اپتیکال در دوربینها دارای یک اندازه نهایی است که بسته به تکنولوژی امروزه نیز می باشد .
انواع کیفیت دوربین های مداربسته :
تصویر HD
رزولوشن در تصویر 1280 . HD 720 پیکسل می باشد .
تصویر Full HD
کیفیت این بهتر از نوع اچ دی بوده و 19208 . 1080 پیکسل است .
تصویر 4 K
بروزترین قابلیت در ضبط تصاویر ، رزولوشن تصاویر این نوع از دوربین 2160 . 3480 مگاپیکسل می باشد .
رزولوشن تصویر :
رزولوشن یکی از موارد مهم بر کیفیت تصویر دوربین مداربسته است . پارامتر رزولوشن تنظیم می کند اندازه تصویر ضبط شده چقدر باشد . واحد اندازه گیری آن مگاپیکسل است . هرچه میزان رزولوشن دوربین مداربسته افزایش پیدا کند به طبع وضوح تصویر و کیفیت تصاویر ثبت شده بالاتر است . پارامتر رزولوشن تعیین میکند میزان جزئیات قابل رویت داخل تصویر است .
آموزشگاه مهیاد برزین برگزار کننده دوره های تخصصی آموزش تعمیرات موبایل ، آموزش تعمیرات پکیج دیواری ، آموزش تعمیرات لوازم خانگی ، آموزش تعمیرات یخچال ، آموزش تعمیرات لباسشویی ، آموزش تعمیرات کولر گازی اسپیلت ، آموزش نصب دوربین مدار بسته میباشد .