تعمیر جاروبرقی در منزل
جاروبرقی ، وسیلهای برقی و ضروری در حفظ نظافت و پاکیزگی منازل است و نقش مهمی در زندگی روزمره دارد ، به همین علت وجود آن در هر خانهای ضروری است و به تمیز بودن خانه و محیطی ارامش بخش و تمیز کمک میکند . جاروبرقی به دلیل استفاده روزانه ای که از آن میشود پس از مدتی طولانی دچار مشکلات بسیاری شود . تعمیر جاروبرقی در منزل یکی از آسان ترین و راحت ترین راه حل ها برای برطرف کردن مشکل جاروبرقی می باشد .
خرابی رله جاروبرقی :
برخی از جاروبرقی ها دارای یک رله هستند . وقتی که رله باز باشد و کلید قدرت آن به هر علتی نتواند به رله متصل شود کردن جاروبرقی دچار مشکلاتی می شود و نمی تواند شروع به عملکرد کند و استارت بزند . به همین دلیل بهتر است که در هنگام روشن نشدن جاروبرقی رله آن را بررسی نمایید . که میتوانید ابتدا سیم های جاروبرقی که به کلید دسته جارو وصل می باشند را با اهم متر بررسی کنید و درصورت سالم بودن کلید ، خود رله را بررسی نمایید . برای بررسی و برطرف کردن مشکل رله ، جاروبرقی را به برق بزنید و با یک پیچ گوشتی کلید قدرت رله را سفت کنید . در این حالت اگر رله دچار خرابی باشد جاروبرقی روشن می شود و این مشخص می شود که ایراد از چیست .
بیشتر بخوانید : معاملات اسکالپ چیست ؟
علت سر و صدای جاروبرقی چیست ؟
یکی از رایج ترین دلایل سر و صدا از جاروبرقی میتواند به خاطر پر بودن کیسه جارو برقی باشد . برای این که دستگاه کارکرد صحیحی داشته باشد ، همیشه کیسه آن را چک کنید تا صدای آن از حالت استاندارد خارج نشود و کارایی خوبی داشته باشد . دلیل دیگر صدای جاروبرقی به خاطر مسدود شدن لوله دستگاه میباشد. بهتر است پیش از جارو کردن منزل ، وسایل و آشغال های درشت را جمع کرده و بعد جارو بکشید .
مهم ترین علت وجود صدای بلند و زیاد در جاروبرقی ها ، کثیف شدن فیلتر جاروبرقی است . فیلتر تاثیرات بسیاری بر قدرت مکش دارد و به مرور کثیف شده و موجب پخش شدن صدای زیاد میشود . پس اگر متوجه شدید که علت سر و صدای دستگاه تان فیلتر آن است ، ابتدا فیلتر را جدا کنید و سپس آن را تمیز نمایید . اگر فیلتر جاروبرقی شما قابل شستشو نیست ، باید یک فیلتر جدید خریداری کرده و جایگزین فیلتر قدیمی کنید .
علت خاموش شدن ناگهانی جارو برقی در حین کار چیست ؟
یکی از دلایل رایج خاموش شدن ناگهانی جاروبرقی پر بودن کیسه جاروبرقی میباشد . برای بررسی علت خاموش شدن ناگهانی جاروبرقی میتوانید ابتدا کیسه جاروبرقی را بررسی نمایید . همچنین بعضی مواقع در هنگام جارو کردن زباله ای بزرگ در لوله جاروبرقی گیر می کند . این اتفاق باعث می شود خلائی در جاروبرقی ایجاد شود و جاروبرقی خفه شود . در این حالت سیستم ایمنی جاروبرقی موتور را خاموش میکند . پس از باز کردن مسیر لوله و برطرف کردن خفگی ، جارو برقی دوباره شروع به کار می کند .
بیشتر بخوانید : آموزش تعمیرات یخچال صنعتی گنو
چه عواملی باعث سوختن جاروبرقی می شوند ؟
تمامی وسیله های برقی میانه خوبی با مایعات ندارند . وقتی در حین روشن بودن جاروبرقی ، مایعات وارد موتور آن میشود موجب سوختگی موتور میشود . اگر جارو برقی شما قابلیت مکش مایعات را ندارد به هیچ عنوان برای تمیز کردن آب و غذاهای خیس از آن استفاده نکنید چرا که می تواند به شدت به موتور آن آسیب وارد کند . پس دلیلی که میتواند موجب خرابی و سوختن جاروبرقی شود آبخوردگی موتور است .
وقتی که بیشتر از نیم ساعت و به صورت مداوم از جاروبرقی استفاده می کنید باید منتظر آسیب ها و خرابی های احتمالی باشید همچنین اگر بیشترین قدرت و مکش داشته باشد چرا که این احتمال وجود دارد بر اثر فشار زیاد و داغ شدن بیش از حد موتور باعث قفل شدن آن شود که امکان سوختن آن را افزایش میدهد . برای رفع این مشکل باید در بین جاروبرقی کشیدن استراحتی به دستگاه بدهید .
علت های جرقه زدن جاروبرقی :
جرقه زدن موتور جاروبرقی از آن دسته مشکلاتی نیست که کاملا مشخص شود و دستگاه شما را یکباره دچار خرابی میکند . معمولاً جرقه از قسمت فن قابل دیدن است و در برخی موارد حتی بوی سوختگی نیز به مشام میرسد . عواملی که موجب جرقه زدن جاروبرقی میشود خرابی در مدارهای جاروبرقی ، تمام شدن زغال های جاروبرقی ، سوختن موتور جاروبرقی ، بروز خرابی در کلکتور جاروبرقی و خرابی بالشتک های موتور جاروبرقی از عوامل جرقه زدن جاروبرقی می باشد .
آموزشگاه مهیاد برزین برگزار کننده دوره های تخصصی آموزش تعمیرات موبایل ، آموزش تعمیرات پکیج دیواری ، آموزش تعمیرات لوازم خانگی ، آموزش تعمیرات یخچال ، آموزش تعمیرات لباسشویی ، آموزش تعمیرات کولر گازی اسپیلت ، آموزش نصب دوربین مدار بسته میباشد .