علائم خرابی شیر هوا گیری اتوماتیک پکیج
پکیج ها یکی از جدیدترین سیستم ها گرمایشی هستند که آب گرم مورد نیاز رادیاتورها و آب بهداشتی جهت مصارف روزمره مثل شستشو و استحمام را فراهم میکنند . به عبارت دیگر پکیج ها وظیفه آبگرمکن و موتورخانه ها را همزمان انجام میدهند .
شیر هواگیری پکیج :
ایرونت هواگیر پکیج قطعه ای است که روی پمپ سیرکولاتور پکیج قراردارد و در دو مدل دستی و اتوماتیک موجود می باشد . ایرونت هواگیری پکیج باعث خارج شده هوای ایجاد شده در مدار گرمایش را به طور اتوماتیک از سیستم خارج می کند . شیر هواگیر پکیج با جنس های برنج و پلاستیک در بازار موجود است که همگی دارای یک عملکرد شبیه به آن می باشند .
علائم خرابی شیر هواگیری اتوماتیک پکیج :
خرابی ایرونت پکیج علائم گوناگونی دارد . البته فرقی نمیکند که خرابی ایرونت پکیج دیواری باشد یا خرابی ایرونت پکیج زمینی اگر که فنر داخل این قطعه دچار زنگ زدگی شود در این قطعه علائمی مثل نشتی و خروج آب مشاهده می شود . ولرم بودن آب مصرفی و گرم نشدن آن یکی دیگر از علائم خرابی ایرونت پکیج آسیب دیدگی شوفاژها و گیر کردن گوی شناور در پایین قطعه است که حتی پس از هواگیری هم نمی توان آن را بالا آورد .
بیشتر بخوانید : عیب یابی مایکروویو مجیک شف
در صورتی که قطعه ایرونت پکیج سالم باشد پس از هواگیری باید گوی شناور بالا بیاید . از دیگر نشانه های خرابی ایرونت می توان به گیر کردن هوا در پکیج و آسیب دیدگی سایر قطعات اشاره کرد . از ایرونت پکیج تنها باید هوا خارج شود . اگر آب یا آب و هوا هر دو با هم خارج می شدند نشان دهنده خرابی ایرونت پکیج است . خراب بودن شیر اطمینان پکیج با بالا رفتن بیش از حد فشار پکیج اتفاق می افتد . در این حالت عقربه فشارسنج پکیج بیش از 2 بار را نشان داده و در محدوده قرمز رنگ فشارسنج قرار می گیرد ، در چنین حالتی اگر پکیج همچنان به کار کردن در فشار بالا ادامه دهد ، با علامت بعدی خرابی شیر اطمینان پکیج یعنی نشتی آب از محل شیر تخلیه ی پکیج مواجه خواهید شد و سیستم گرمایشی پکیج نیازمند تعمیر می شود . بالا رفتن بیش از حد فشار در پکیج_ نشتی آب از علایم دیگر خرابی میباشند .
تست و تنظیم شیر هواگیری اتوماتیک :
اول باید نشتی آب از هواگیر را چک کرد . از بیشترین علت کاهش کارایی ایرونت هواگیری خرابی و زنگ زدن فنر درون آن است که مسئولیت تنظیم خودکار نسبت هوا و خروجی را برعهده دارد .
در این حالت گوی شناور بسته نخواهد شد و پس از خروج هوا از این قطعه ، گویشناور حرکت نمی کند . آب از آن خارج شده که شما متوجه نشت آب از این قطعه می شوید . از دیگر علتای خرابی این قطعه این است که گوی شناور که پایین رفته است گیر می کند و هنگامی که هواگیری تمام شده و آب وارد این قطعه می شود و شناور رها نشده و در این حالت به جای هوا آب از ایرونت خارج شده و به محیط بیرون نشت کرده و یادرموقع هواگیری اجازه خارج شدن هوا را نداده که منجر به چرخیدن هوا درون پکیج و آسیب به قطعات داخلی پکیج می شود . برای تنظیم اول باید پیچ ایرونت هواگیری پکیج را یکبار باز و بسته کرد تا اگر رسوبی درون آن بود تخلیه شود . توجه داشته باشید که قبل از پیچاندن پیچ ، پکیج در حالت گرمایش روشن بوده و در این حالت پمپ باید روشن باشد اما اجازه روشن شدن شعله را ندهید و عقربه مانومتر را روی ۱ تا ۲ تنظیم نمایید .
بیشتر بخوانید : نحوه تعمیرات جارو برقی ارج
تعمیر شیر هواگیری اتوماتیک :
برای هواگیری با شکل خودکار و دستی روی پکیج قراردارد . این قطعه در بیشتر مواقع دچار رسوب و یا ایراد شده و در کارکرد دستگاه اشکال ایجاد می کند چون هواگیری به شیوه درستی انجام نمی شود . وظیفه ی اصلی این قطعه تخلیه ی هوای ورودی به پمپ پکیج بوده که در بیشتر مواقع شاهد افت فشار پکیج خواهیم بود و وقتی که افت فشار پکیج کم می شود باید آن را آب گیری کنید پس در کنار تخلیه ی آب مدار رادیاتورها و آبگیری دوباره آن ، هوا وارد مدار خواهد شد . بعد از آبگیری مجدد وقتی که پمپ شروع به کار خواهد کرد ، مقداری از هوای مدار وارد هوزینگ پمپ میشود و اگر این هوا خارج نشود در طول زمان امکان دارد باعث خرابی روتور پمپ شود .
توصیه می شود برای جلوگیری از خرابی و در آخر تعویض مداوم این قطعه سرویس آن به موقع انجام شود . جنس این قطعه از برنج و پلاستیک است . که در گذشته این قطعه را از جنس برنج می ساختند ولی به دلیل رسوب گیری زیاد این قطعه در مدت زمان کوتاه و سختی در بازکردن و تعمیر آن درزمان حال بیشتر از نوع پلاستیکی آن استفاده می شود .
آموزشگاه مهیاد برزین برگزار کننده دوره های تخصصی آموزش تعمیرات موبایل ، آموزش تعمیرات پکیج دیواری ، آموزش تعمیرات لوازم خانگی ، آموزش تعمیرات یخچال ، آموزش تعمیرات لباسشویی ، آموزش تعمیرات کولر گازی اسپیلت ، آموزش نصب دوربین مدار بسته میباشد .